Om Orkdal
Politikk
Administrasjon
Selvbetjening
Toppbilde for Orkdal kommune, klikk på bildet for å gå til forsiden.
Her er du nå:  Hovedsiden / Nyheter
Minsk fontstørrelsen
Øk fontstørrelsen
Til forsiden
Nettstedskart
Legg til i mine favoritter
Utskrift
Info in English
Turistinformasjon
Trafikksikkerhet tre dager til ende
Nær 600 elever får nyttig innsikt i trafikksikkerhet når Orkdal kommune i samarbeid med Statens vegvesen, Landsforeningen for trafikkskadde og Trygg trafikk inviterer til Trafikksikkerhetsdager i og ved Orklahallen 21. - 23. april.

Det er 6. gang Orkdal kommune inviterer til "spesialundervisning" i trafikksikkerhet. Alle tiendeklassinger i Orkdal, Skaun og Agdenes, samt avgangselever i videregående skoler i Orkdal og Meldal får i løpet av tre dager grundig opplæring i "Hvordan unngå trafikkulykken". Undervisningen foregår i og ved Orklahallen, der brannvesen, politi og ambulanse, samt kriseteam og Sør-Trøndelag personskadeforbund deltar med sin kunnskap og erfaring. Fagleder Ivar Lillery i Tekniske tjenester, Orkdal kommune, er viss på at trafikksikkerhetsdagene har god effekt. Mange ungdommer får seg en vekker, og blir ekstra obs på hva de kan og bør gjøre i ulike situasjoner, sier han.

Prisutdeling

Spesielt i år er at Trygg Trafikk og fylkets Trafikksikkerhetsutvalgs overrekker pris til Orkdal kommune. I 2014 ble Orkdal nemlig kåret til Trafikksikker kommune nr. 1 i Sør-Trøndelag, nettopp på grunn av offensivt arbeid med å bedre sikkerheten for både myke og harde trafikanter. Det er Karin Bjørkhaug som overrekker prisen tirsdag 21. april, og ordfører tar i mot på vegne av kommunen.

av: Oddvik, Vibeke
endret: tirsdag 14. april 2015

(Klikk på bildene for å se dem i full størrelse.)

Bilulykke
Bilde av to biler som frontkolliderer

Orkdal kommune, Rådhuset - Alfarveien 5, 7301 Orkanger, tlf: 72 48 30 00, e-post: , Org.nr. 958 731 558