Familiesenter - nytt tilbud til familier i Orkdal kommune
Familiesenteret som har tilhold ved helsestasjonen på Orkanger har åpent i dag fra kl. 12.00 - 15.00.
Familiesenteret er en gratis veiledningstjeneste for familier, foreldre/foresatte i Orkdal kommune, som ønsker råd og veiledning knyttet til det å være foreldre/familie.

Her møter dere fagfolk som har tverrfaglig kompetanse om barn og ungdoms psykiske og fysiske helse, og om det å være foreldre/foresatte/familie.

• Eksempel på tema som kan tas opp: Samspill mellom barn/ung og de voksne, foreldrerollen, grensesetting, hverdagsproblemer, psykisk- og fysisk helse, språk, atferd, samliv, foreldresamarbeid med mer.

For mer informasjon om hvordan du kan ta kontakt med oss på se familiesenterets hjemmeside:  http://www.orkdal.kommune.no/familiesenter
av: Hovde, Anne Grethe
endret: onsdag 15. april 2015