Ny runde kjentmannsposter
Trimavdelinga i Orkdal idrettslag har satt ut 12 nye kjentmannsposter, fordelt over hele kommunen. Postene blir stående i to år, og besøker du minst ti av dem kan du med rette kalle deg kjentmann i Orkdal.

Målet er å få flest mulig av kommunens innbyggere og besøkende ut på tur og oppleve den vakre og varierte naturen kommunen har å by på.
- Når du går til Kjentmannsmerket får du stadig nye mål for turen, og beskrivelsene til postene gjør det lettere å komme ut i ukjent terreng. Hvert annet år legges det ut tolv nye poster, med ulik vanskelighetsgrad og varierende avstand fra vei og parkering.

Informasjonspakke og stemplingskort kan du kjøpe på G-sport (OTI), Best Fannrem, Sport 1 Domus, og i rådhusets Servicekontor.

Informasjonspakken inneholder informasjon om de enkelte postene, hvordan du kommer deg til dem, samt registreringskort. Det er mulig å kjøpe ekstra registreringskort uten å kjøpe hele pakken.

Registreringskortet inneholder navn på postene og felt for klippen med stifteklemme på postene. Kjentmannsmerket deles ut til alle som har besøkt minst ti poster, og fås ved innlevering av registreringskort på Orkdal folkebibliotek.
 Klokkartj?nna3    Kjentmannsmerke
endret: mandag 01. juni 2015

Klokkartjønna2
Fotograf: Inger Lise Ingdal