Universell utforming av turstier: Orkdal lærer av Trondheim
Onsdag 3. juni var ei gruppe orkdalinger på befaring langs Trondheims turstier. Formålet var å lære mer om universell utforming av nettopp turstier.

I vått trøndersommervær var ei gruppe fra Orkdal på befaring langs turstier i Trondheim. Ansatte fra Tekniske tjenester, Plan- og forvaltning, Fysio- og ergoterapitjenesten, - og ikke minst fra Orkanger Vel og Fannrem Vel, hentet inspirasjon fra vandring langs Ladestien, Ilabekken og Theisendammen. Trondheim kommune har kommet langt når det gjelder Universell utforming. Vi tar med oss ideene inn i planlegginga av turstien langs Orkla!

Befaring_turstier
Tekst og foto: Magnhild Kristoffersen

endret: tirsdag 09. juni 2015

Befaring_turstier