Hjertestartere til rådhuset og biblioteket
Orkdal kulturhus og rådhus, samt Orkdal Folkebibliotek, har kjøpt inn hjertestartere. Ansatte i Enhet for kultur og fritid og Servicekontoret har gjennomgått kurs i bruk av utstyret og ellers fått opplæring i førstehjelp, herunder undersøkelsesmetodikk, opptreden på skadested, bevisstløshet, frie luftveier, hjerte/lungeredning, brann- hode- og bruddskader og akutte tilstander.

Hjertestarteren i rådhuset er plassert ved inngangen til kinosalen, mens den på biblioteket er plassert bak skranken.

Orkdal kommune ønsker med dette å sørge for økt trygghet til vårt publikum, og ikke minst, sikre at våre ansatte kan mestre kritiske situasjoner som kan oppstå der mange mennesker samles.

Kurset er gjennomført under ledelse fra Coperio Bedriftshelsetjeneste.

endret: mandag 22. juni 2015

Hjertestarter
Bilde av hjertestarteren på rådhuset