Om Orkdal
Politikk
Administrasjon
Selvbetjening
Toppbilde for Orkdal kommune, klikk på bildet for å gå til forsiden.
Her er du nå:  Hovedsiden / Nyheter
Minsk fontstørrelsen
Øk fontstørrelsen
Til forsiden
Nettstedskart
Legg til i mine favoritter
Utskrift
Info in English
Turistinformasjon
Klatrevegg på trimrommet!
Med god hjelp fra Orkdal sanitetsforening har Fysio- og ergoterapitjenesten i kommunen satt opp klatrevegg i trimrommet på Fannrem. Klatreveggen inviterer til bevegelsesglede i trygge, uhøytidelige omgivelser!

- Vi har tenkt på og ønsket oss klatrevegg lenge, sier ledende fysioterapeut og fagleder Astrid Birkelund. Trimrommet til fysio- og ergoterapitjenesten på Fannrem er allerede mye brukt, men tjenesten ønsker hele tiden å utvikle rommet og tilpasse det stadig flere brukere. Med den lille klatreveggen på plass ligger ting til rette for enda flere brukere, i alle aldre.

- Vi tar imot ganske mange barn og unge her, og må prøve å finne aktiviteter og lek som kan passe også for de. For barn/unge med motoriske utfordringer er det ikke alltid det frister å gå på tredemølle eller sette seg på en ergometersykkel og trene. Klatreveggen byr på mer uhøytidelig lek, og treningen bygges inn i denne leken, sier fysioterapeut Ottar Ustad.

Det er vaktmester ved helsetunet, Terje Ebbesen, og fysioterapeut Elisabeth Forselv - selv en ivrig klatrer med stor kompetanse på området, som har designet og satt opp veggen. Av en total kostnad på 21.000 kroner har sanitetskvinnene i Orkdal bidratt med 15.000,- kroner til formålet. Tirsdag fikk de for første gang se den ferdige klatreveggen og demonstrert bruken av den. - Vi er ikke i tvil om at dette er et nyttig formål, sier Lisa Anette Ofstad, Marit Togstad og Alfhild Ofstad.

Klatrevegg2

Klatrevegg

De voksne på bildet er, fra venstre: Ottar Ustad, Lisa Ofstad, Marit Togstad, Alfhild Ofstad, Astrid Birkelund og Elin Slupphaug (ergoterapeut).

av: Oddvik, Vibeke
endret: tirsdag 30. juni 2015

(Klikk på bildene for å se dem i full størrelse.)

Klatrevegg
Fotograf: Orkdal kommune/Vibeke Oddvik
Bilde av klatrevegg i fysio- og ergoterapitjenestens trimrom. I veggen klatrer barn. Sittende foran er ansatte i fysio/ergo og representanter fra Orkdal sanitetsforening.

Orkdal kommune, Rådhuset - Alfarveien 5, 7301 Orkanger, tlf: 72 48 30 00, e-post: , Org.nr. 958 731 558