Vil du lede ei treningsgruppe for seniorer?
Orkdal kommune satser på forebyggende arbeid blant hjemmeboende eldre, og et av tiltakene er treningsgrupper. Nå trenger vi flere personer med interesse og lyst til å lede en slik gruppe.

Treningsgruppene for seniorer er et ledd i satsningen på forebyggende arbeid blant hjemmeboende eldre i Orkdal kommune. Pr. i dag har vi tre etablerte grupper, to på Fannrem og ei på Orkanger. Gruppene har trening én gang pr. uke på dagtid og følger skoleåret. Vi skulle gjerne hatt med oss flere personer som har interesse for og lyst til å lede ei treningsgruppe for seniorer, mot et fast honorar. Instruktørene vil få opplæring (ingen krav til utdanning/alder), og de får oppfølging og veiledning av fysioterapeut etter behov.

Hvis du er interessert i å lede ei gruppe eller har spørsmål om seniorgruppene, ta kontakt med Fysio- og ergoterapitjenesten i Orkdal kommune på telefon 948 23 420.

Seniortrim

endret: fredag 03. juli 2015

Seniortrim
Bilde fra en av trimgruppene for seniorer.