Minnesmarkering ved minnesmerket i Gammelosen 22. juli kl. 18.00
Etter at kommunen mottok minnesmerket i 2012 har kommunen markert den nasjonale minnedagen.

I år vil minnesmerket få en messingplate med inskripsjon. Det er også plassert en blomsteroppsats som skal stå permanent ved minnesmerket.
I år vil minnesmerket få en messingplate med følgende inskripsjon:

«Sondre Kjøren født 16. juni 1994 fra Orkdal døde sammen med 76 andre under terroren på Utøya og i Oslo 22. juli 2011»

Den 22. juli kl. 18.00 blir det en markering i Gammelosen ved minnesmerket der alle er velkommen.

• Anna Oddsdottir Mjøen spiller trompet «Vitae Lux» (Livets lys) av Frode Alnæs.
  • Fungerende ordfører Oddbjørn Bang holder tale og legger ned krans ved minnesmerket.
  • Arrangementet avsluttes med trompetsolo av Anna: Den svenske folketonen «Bred dina vida vingar».

Lenke til informasjon om andre minnesmarkeringer i Norge

av: Hovde, Anne Grethe
endret: onsdag 15. juli 2015