Vil du bli andelsbonde?
Dersom du kunne tenke deg å bli andelsbonde/abonnent på Skjølberg Søndre gård, er du velkommen til oppstartsmøte lørdag 5. september kl. 12. Ved nok interesserte planlegges oppstart våren 2016.

Den 5. September kl. 12.00 er du/dere hjertelig velkommen hit til Skjølberg Søndre gård for et oppstartsmøte angående andelslandbruk. Planen er at vi starter opp våren 2016 hvis vi er en gruppe som ønsker det.

Agenda for møtet:

- Hvordan vil vi organisere andelslaget? (det finnes en del variasjoner)
- Hvilke produkter skal inngå?
- Hvor aktiv vil man være?
- Økonomi/kostnader for andeler
- Sette en dato for å treffes før dyrknings sesongen 2016
- Eventuelt

Det er sikkert også andre tema som dukker opp underveis. Vi gjør dette i en dialogform der ønsker, spørsmål og funderinger også er hjertelig velkommen. Meningen er at vi samles og kommer med ideer og innspill som gjør at vi kanskje kommer i gang med et andelslandbruk til våren 2016.

Ta gjerne kontakt før den 5. September om det skulle dukke opp spørsmål.

Ps: Fint om dere kan gi tilbakemelding via mail eller telefon om hvor mange som kommer til oppstartsmøte.

Om dere vil kjøpe grønnsaker gjennom sesongen 2015, ta kontakt med Elin: 46610237.

Elin og Carl Erik S. Östlund
Skjølberg Søndre/ skjolbergsondre@gmail.com