MMM - Manifest mot mobbing!
Denne uka startet årets kampanje mot mobbing, -en kampanje for å kickstarte vennskaps- og antimobbearbeidet som skal foregå i skoler, barnehager og fritidsmiljøer hele året. Årets kampanje skal gi alle voksne konkrete tips til hvordan vi kan gjøre en forskjell for å skape vennskap og forebygge mobbing.

MMM er et forpliktende samarbeid for et godt og inkluderende oppvekst- og læringsmiljø. I løpet av uken som kommer vil skoler og barnehager fokusere ekstra på antimobbing, og på Utdanningsdirektoratets hjemmesider blir det lagt ut konkrete tips for hvordan vi som voksne best kan forebygge og forhindre mobbing.

Partene i Manifest mot mobbing er regjeringen, KS, Utdanningsforbundet, Fagforbundet, Skolelederforbundet, Skolenes landsforbund, Foreldreutvalget for grunnopplæringen, Foreldreutvalget for barnehager og Sametinget. Tidsperioden er 2011-2015. Utdanningsdirektoratet er sekretariat for Manifest mot mobbing.

endret: tirsdag 01. september 2015

manifest mot mobbing