HAMOS deler ut miljøpris
HAMOS skal for første gang dele ut en miljøpris. Miljøprisen gis til enkeltpersoner, foreninger, grupper eller bedrifter som har gjort en spesiell verdifull innsats for miljø- og naturvernet i HAMOS-kommunene.

Miljøprisen består av et diplom, 20 000 kroner og en gjenstand. Normalt deles prisen ut hvert år.

Enhver har rett til å fremme forslag til kandidater. Prisen kan bare deles ut til én av de foreslåtte kandidatene. Forslag til kandidater må begrunnes og leveres skriftlig innen lørdag 31.10.15. Send til: firmapost@hamos.no eller HAMOS Forvaltning IKS, Postboks 94, 7301 Orkanger.

Du kan lese mer om miljøprisen på www.hamos.no.Har du spørsmål kan du ringe oss på telefon 72 48 37 00 eller sende e-post til firmapost@hamos.no.

HAMOS Forvaltning IKS er et interkommunalt avfallsselskap som betjener innbyggerne i Hemne, Agdenes, Meldal, Orkdal, Snillfjord, Skaun, Rindal, Hitra, Frøya, Rennebu og Surnadal kommuner.

endret: torsdag 10. september 2015

Hamos_jubileumslogo