Sammen mot doping
I dag er SLT i Orkdal arrangør av samarbeidsmøte "Sammen mot doping". SLT er i ferd med å få etablert et samarbeid mellom Antidoping Norge, Orkdal idrettsråd, Orkanger Fysikalske Institutt, Max Gym Orkanger, 3T Orkanger, Meldal v.g. skole, Orkdal v.g. skole, politiet og Orkdal kommune.

Sammen skal disse se på hvordan de både hver for seg og sammen kan jobbe for en lokal mobilisering mot doping i Orkdal.

SLT er forkortelsen for  Samordningsmodell for lokale, forebyggende tiltak mot rus og kriminalitet.

Du kan lese mer om SLT i Orkdal her: http://www.orkdal.kommune.no/SitePageView.aspx?sitePageID=1851

av: Hovde, Anne Grethe
endret: torsdag 17. september 2015