Familiesenteret åpner i dag i "nye" lokaler på Orkanger
Familiesentret er åpent i dag kl.12-15. Vi åpner i «nye» lokaler i tidligere Askeladden/ Småbruket barnehage (bak Bunnpris på Orkanger).

Hvis noen har lyst til å stikke innom bare for å se det nye Familiesentret – er de velkommen til det – vi har kaffen klar.

• Gratis veiledningstjeneste for familier, foreldre/foresatte i Orkdal kommune, som ønsker råd og veiledning knyttet til det å være foreldre/familie.

• Her møter dere fagfolk som har tverrfaglig kompetanse om barn og ungdoms psykiske og fysiske helse, og om det å være foreldre/foresatte/familie.

• Eksempel på tema som kan tas opp: Samspill mellom barn/ung og de voksne, foreldrerollen, grensesetting, hverdagsproblemer, psykisk- og fysisk helse, språk, atferd, samliv, foreldresamarbeid med mer.

Velkommen!

av: Hovde, Anne Grethe