Ny søknadsrunde tilskudd til merking av turløyper
Søknadsfristen er 15 januar. Tilskuddet forutsetter at merkingen følger nasjonal merkestandard.

15 januar 2016 er det ny søknadsfrist på tilskudd til merking av turløyper.
Det er Turskiltprosjektet
som organiserer tilskuddsordningen. Tilskuddet forutsetter at merkingen oppfyller kravene i Merkehåndboka.

I Orkdal kommune har Sætermarka (IL Glimt), Buvikløypa (OIF), Hoston (IL Fjellmann) og Orklaparken (kommunen) tidligere søkt og fått tilskudd til merking.

Det er Fylkeskommunen i Sør-Trøndelag som er mottaker av søknadsskjema. Søknadsskjema m.m. ligger på denne nettadressen.
Kommunen hjelper til i søknadsprosessen. Den enkelte organisasjon eller idrettslag blir eier av skiltprosjektet, og er ansvarlig for gjennomføringen.

Kontakt Sturla Arnesen i Orkdal kommune for mer info om tilskuddsordningen.

av: Wormdal, Atle
endret: tirsdag 24. november 2015