Kristian Raanes blir ny ungdomsleder
19 år gamle Kristian Raanes ble i dag tilsatt som vikar for ungdomsleder Heidi Vatn. Gjennom musikkarieren er Raanes etter hvert blitt godt kjent for mange orkdalinger. Bildet er tatt fra dagens regionrådsmøte i Orkdalsregionen, der nyheten også ble sluppet.

- Kristian har vært aktiv og engasjert i Orkdal i alle år. Han har inngående kjennskap til MOT, og - kanskje viktigst, han kjenner ungdomsmiljøet veldig godt. I tillegg er han en ekstremt dyktig fyr, og kan bidra til å fylle det tomrommet Heidi Vatn etterlater seg når hun går ut i svangerskapspermisjon i mars, sier enhetsleder Kai Roger Magnetun.

Det var åtte søkere til vikariatet, og tre godt kvalifiserte søkere var på intervju denne uken. Raanes ble enstemmig innstilt til jobben.

endret: fredag 04. desember 2015

Kristian Raanes