Norges første antidoping-kommune
Orkdal er landets første kommune som har inngått forpliktende samarbeid med Antidoping Norge. Onsdag 27. januar inviterer kommunen til folkemøte og "kick off" for prosjekt: "Sammen mot doping i Orkdal".

Er kosttilskudd nødvendig? Er det bare gutter som doper seg? - Dette er blant spørsmålene som tas opp i folkemøte og kick off for prosjekt "Sammen mot doping i Orkdal". Med seg på laget har kommunen Antidoping Norge, og støttes også helhjertet av politiet (Orkdal og Agdenes lensmannskontor), treningssentrene i Orkdal (3T og Maxgym), de videregående skolene i Orkdal og Meldal, Mot, Orkdal Idrettsråd, Orkanger fysioterapi og osteopati.

Folkemøtet arrangeres i Orkdal samfunnshus på Grøtte onsdag 27. januar fra kl. 18 - 20. Rådmann Morten Wolden åpner kvelden, før det også gis tid til informasjon om antidopingarbeid i Orkdal, og historie fra tidligere bruker (Morten Heierdal).

Antidoping_plakat_uredigert

endret: fredag 22. januar 2016

Antidoping_plakat
Utsnitt av plakat for folkemøte mot doping