Behov for mer strøsand?
Før jul delte Orkdal kommune ut bøtter med strøsand til personer over 75 år i bosatt i kommunen. Med varierende vær- og føreforhold den siste måneden, med særlig mange glatte veger og gårdsplasser nettopp nå, ser vi ikke bort fra at den tildelte sanden er brukt opp.

Dersom du har behov for å fylle opp sandbøtta er det mulig å gjøre det hos Sampro, bak Mølla på Fannrem. Ta gjerne med bøtta dit, så får du med en velfylt en tilbake! Om du har problemer med å besøke Sampro selv, kan de være behjelpelig med ny utkjøring. Ta kontakt på telefon 72 47 12 80 for å gjøre en avtale.

Om du er 75 år eller eldre, men blant de som ikke fikk sand i forrige utkjøringsrunde før jul, ber vi deg også om å kontakte Sampro, som fortsatt har et lite lager med sandbøtter!

Orkdal kommune strør med glød - for fortsatt go'fot!

endret: tirsdag 26. januar 2016

strøsand
bilde av bøtte, spade og mye sand til strøing