Kommunen forberedt på ekstremværet Tor
Orkdal kommune har høynet beredskapen på grunn av uværet som er meldt fredag kveld og natt til lørdag.

Tekniske tjenester, Orkdal helsetun, hjemmetjenesten og SIO-legevakt har økt beredskap de kommende timene.

Ber om at pårørende til de som har trygghetsalarm er litt ekstra oppmerksomme, da trygghetsalarmene kan bli berørt av bortfall av strøm og telenett.

Kommunen har også dialog med Orkdal Energi og TrønderEnergi. Ved strømbortfall vil kommunen få tidlig beskjed slik at man kan vurdere tiltak.

Følgende sms-varsel er sendt ut til alle med registrert bolig i Orkdal (UMS-varsling fra kartsystemet)

Varsel fra kommunen ifm uværet Tor. Sikre løse gjenstander, lukk vinduer og dører. Røde kors er til stede ved Orkdal helsetun i hele natt ved behov for hjelp.

Beredskapsleder Arnt Tronvoll kan nås på telefon 975 86 745.
Ved bortfall av mobilnettet kan beredskapsledelsen nås på satellitt-telefon 00881641423591

av: Hovde, Anne Grethe
endret: fredag 29. januar 2016