Murad ble elev nr. 100
Murad Mukhamedovitsj Jandijev fra den russiske republikken Ingusjetia ble elev nr. 100 ved Voksenopplæringa da han sammen med 23 andre ble registrert i dag.

I dag, 1. februar, nådde Voksenopplæringa ny rekord i antall elever samtidig. Siden Voksenopplæringa ble etablert i 1998 har det vært et stigende antall elever ved skolen, men de siste åra har tallet ligget på rundt 70. Med registreringen av 24 nye elever i dag kommer elevtallet opp i 104, og rektor Rolf Persen velger å gjøre litt ekstra stas på mannen som ble den 100. registrerte, nemlig Murad Mukhamedovitsj Jandijev (38) fra Ingusjetia, - en liten republikk som i sør grenser til Georgia.

Murad kom til Norge 31. mai 2013, og var en av flere andre flyktninger som ble bosatt i Orkdal i november/desember i fjor. I dag hadde han sin første dag på Voksenopplæringa, der han grunnet gode ferdigheter i norsk gikk rett inn på det tredje nivået.

Bilde av Murad, som er elev nr. 100 p? Voksenoppl?ringa

endret: mandag 01. februar 2016

Murad nr. 100 på Voksenopplæringa
Bilde av Murad Mukhamedovitsj Jandijev som ønskes velkommen av rektor Rolf Persen på Voksenopplæringa.