God framtid på melkeproduksjon
Med formål å utfordre og veilede melkeprodusenter til å ta framtidsretta beslutninger og følge opp utviklingen slik at de samme melkeprodusentene når målene sine, inviterer Tine Midt-Norge og Landbrukssenteret midt til eget melkeprosjekt. Onsdag 17. februar er det oppstartsmøte i Orkdal rådhus.

Onsdag 17. februar kl.19.00 er det oppstartsmøte i Orkdal om melkeprosjektet som TINE Midt – Norge har regien for. Melkeprosjektet er et rådgivingsprosjekt primært overfor den enkelte melkeprodusent. Hovedhensikten med prosjektet er å utfordre og veilede melkeprodusenter til å ta framtidsretta beslutninger og følge opp utviklingsprosessen, slik at de lykkes i sine mål.

Enkelte har allerede investert store summer i husdyrrom og teknisk utstyr, mens andre har lagt seg på en mer nøktern linje. I tillegg er det en del som fortsatt «sitter på gjerdet» og er usikre på om de skal satse videre eller ikke. Dette prosjektet er aktuelt for alle melkeprodusenter, uansett ståsted og størrelsesomfang på produksjon.

Møtet er i kommunestyresalen i Orkdal rådhus. Velkommen til alle melkeprodusenter i Orkdal!

endret: fredag 12. februar 2016

melkekyr