Digital post til deg!
Orkdal kommune bruker internettportalen Altinn som meldingstjeneste for digital post.

I praksis vil det si at dokumenter som kommunen sender til deg som privatperson eller bedrift - vil ligg samme sted som selvangivelse og andre elektroniske dokumenter du får fra det offentlige.
Du vil du få en sms på mobiltelefonen eller en e-post med beskjed om at du har mottatt svar på din henvendelse til kommunen.

Så langt er det bare saker som behandles i det generelle sak- og arkivsystemet som har denne muligheten. Brev og vedtak om for eksempel ansettelse, byggesak og politiske saker har i over ett år blitt sendt digitalt.

Vedtak som blir gjort i fagsystem til den enkelte tjeneste (for eksempel fra hjemmetjeneste og helsetun) blir så langt sendt som vanlig papirpost.

Lenke til mer informasjon om digital post til deg.

av: Hovde, Anne Grethe
endret: fredag 12. februar 2016

AltInn pp
Fotograf: Orkdal kommune/Anne Grethe Hovde