Stor interesse for bygningsvern - folkemøte flytter
Interessen for bygningsvern og byutvikling er større enn kommunen først antok. På grunn av stor påmelding flyttes kveldens folkemøte fra kommunestyresalen til kulturhuset!

Bygningsvern og byutvikling - Velkommen til folkemøte!

I fjor høst var NTNU, kurs i bygningsvern, på lengre besøk i Orkdal. Med utgangspunkt i presentasjon av fem ulike studentprosjekt på Nerøra ønsker Orkdal kommune velkommen til folkemøte/seminar om bygningsvern og byutvikling.

Er du interessert i Orkangers historie og utviklingen av byen? Vil du se hva dyktige masterstudenter fra NTNU har funnet ut om ulike eiendommer på Nerøra? Står bygningsvern i veien for utvikling av Orkanger sentrum? Hjertelig velkommen til møte!

Sted: Kinosalen/Kulturhuset, Orkdal rådhus
Tid: Mandag 15. februar kl. 18:00

Program:

18:00 - Velkommen, ved ordfører Oddbjørn Bang

18:10 - Om bygningsvernkurset, ved førsteamanuensis Dag Nilsen

18:25 - Et glimt av studentarbeidene, ved studentene selv

18:55 - Nerøra - en biotop eller en del av Orkanger sentrum?, ved Kulturminneforvalter i Røros, Jon Ivar Norsteien

19:30 - Bygningsvern + byutvikliing = Sant, ved Antikvar i Sør-Trøndelag fylkeskommune, Trond Eide

19:50 - Hvor får jeg hjelp - virkemidler og støtteordninger for huseiere, ved Helene Tiller i Kulturminnefondet

20:00 - Utstilling og mingling i foajeen til kinosalen.

endret: mandag 15. februar 2016