Årsmøtetid og nye krefter i styre og stell?
På denne tiden av året avholder flere lag og foreninger årsmøter, og flere styrer får ny sammensetning. Om dere er flinke til å registrere endringene i kommunens elektroniske skjema, blir det lett for publikum å finne rett kontaktperson!

www.orkdal.kommune.no/lagogforeninger ligger alfabetisk oversikt over frivillige lag og organisasjoner i Orkdal kommune. Sidene er godt besøkt, og mange bruker dem til å få oversikt over tilbudene eller til å finne kontaktpersoner.

På etterjulsvinteren og i vår halvåret avholder tradisjonelt mange lag sine årsmøter. Registrer endringer i styrene på vårt registreringsskjema, så skjer oppdateringen automatisk.

Lenke til: Registreringsskjema frivillige lag og organisasjoner

endret: torsdag 25. februar 2016