Trenger flere støttekontakter
Som støttekontakt eller fritidsassistent gjør du en viktig jobb med å bidra til at mennesker med ulike hjelpebehov får være med på kultur- og fritidsaktiviteter som interesserer dem. Orkdal kommune trenger flere ansatte - ring oss!

Kan du tenke deg å legge til rette for at mennesker med ulike hjelpebehov kan delta på kultur- og fritidsaktiviteter?

Brukerne er mennesker i ulik alder og med ulike interesser, og oppdraget som støttekontakt betales med fast timelønn og dekking av utgifter etter faste satser.

Hvis du trenger mer informasjon og kan tenke deg å bli støttekontakt, les mer på www.orkdal.kommune.no/stottekontakt, eller ring Guro Wormdal i støttekontakttjenesten, tlf. 72 47 19 56.

endret: torsdag 10. mars 2016