Her er du nå:  Hovedsiden  /  Se også / Ledige stillinger
Ønsker du å bli støttekontakt eller fritidsassistent?
Støttekontakttjenesten søker nye støttekontakter, som jobber opp mot enkeltpersoner, og fritidsassistenter som er tilknyttet faste aktiviteter.

Ingen søknadsfrist - vi tar i mot søknader fortløpende.

Vi søker utadvendte og ansvarsbevisste personer som har mulighet til å sette av 2-3 timer i uken. Du må være over 18 år og i en stabil livssituasjon.
Vi tilbyr muligheter til å bli kjent med nye mennesker og til å utvide din horisont. Vi er opptatt av at det skal være meningsfylt for både deg og den du er støttekontakt for.

Det å være støttekontakt innebærer at man bistår et annet menneske med å få en meningsfull fritid, gjennom sosial deltakelse og utfoldelse.
Hensikten er å hjelpe den enkelte til å utnytte fritiden sin på en positiv og meningsfull måte.

Det som kjennetegner alle som har vedtak om støttekontakt er at de har problemer på den sosiale arena.
Det kan være at en har lite eller manglende nettverk, som medfører at en blir alene i hverdagen. De fleste har en eller annen funksjonsnedsettelse, men en trenger i utgangspunktet ikke å ha noe diagnose for å ha behov for en støttekontakt.

En støttekontakt jobber på oppdrag for kommunen. Du trenger ingen utdanning for å bli støttekontakt/fritidsassistent.
Det legges vekt på personlig egnethet, interesser for å jobbe med mennesker og respekt for andre.
Brukerens behov er utgangspunktet for om samværet organiseres enkeltvis eller i gruppe.

Orkdal kommune tilbyr godtgjøring og utgiftsdekning etter faste satser. Det kreves politiattest fra den som skal bli støttekontakt for barn eller psykisk utviklingshemmede over 18 år.
Du bør kunne binde deg i et års avtale, og det er en fordel om du har førerkort klasse B og bil. Støttekontakten godtgjøres med kr 140,87 pr. time og får dekket sine utgifter med inntil 300,- pr mnd.

Søk jobb! Ønsker du mer informasjon eller du ønsker å stille som kandidat for støttekontaktoppdrag, vil vi gjerne høre fra deg.

Send oss en kort beskrivelse av hvem du er og hvilke interesser du har. Din søknad blir registrert og vurdert opp mot de behov som bruker har. Hvis det passer med interesser og disponibel tid, innkaller vi til intervju og kobler deg eventuelt til et jobboppdrag. Hvis du og den du skal være støttekontakt for "finner tonen" kan det bli et langt og meningsfylt bekjentskap.

Søke gjør du på elektronisk søknadskjema: Ledig stilling - Støttekontakt/Fritidsassistent

Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med Guro Wormdal på epost: stottekontakttjenesten@orkdal.kommune.no eller på tlf. 72 47 19 56

av: Hovde, Anne Grethe
endret: tirsdag 15. mars 2016