Skilting av turløyper - tilskudd til nye prosjekter
Turskiltprosjektet har etter søknad bevilget støtte til tre nye merkeprosjekter i Orkdal kommune. Turløyper rundt Knyken skisenter, Orklaparken del II, og løypene rundt Elgshøgda.

Turskiltprosjektet er et nasjonalt skilt- og merkeprosjekt der Gjensidigestiftelsen og fylkeskommunene i fellesskap gir økonomisk støtte til merking, skilting og informasjonstiltak knytta til turruter. Tiltakene skal være i overenstemmelse med retningslinjer for prosjektet. Se http://www.turskiltprosjektet.no/

Tidligere er det gitt støtte til 4 prosjekter i kommunen, hvorav merking i Sætermarka og Orklaparken del I er ferdigstilt, mens merking av Buvikløypa (OIF) og turløyper i Hoston (IL Fjellmann) pågår.

Nå er det OIL som har søkt om støtte til merking av løyper rundt Knyken skisenter.

Merking av området Skaunakjølen, Jårakjølen, Elgshøgda er et samarbeid mellom berørte kommuner og idrettslag. Svorkmo NOI deltar fra Orkdal kommune.

Merking av Orklaparken fra Baardshaug til Forve bru er et samarbeid mellom Fannrem Vel, Klemmetsmo og Evjen Vel og Orkanger kommune.

De som mottar støtte har normalt 2 år på seg med å ferdigstille prosjektene.

av: Arnesen, Sturla
endret: tirsdag 22. mars 2016