Tilskudd til drenering - alle planerte arealer
Forskrift om tilskudd til drenering av jordbruksjord er endret. For planerte arealer kan det fra og med 2016 også gis tilskudd til arealer som ikke tidligere er grøftet.Øvrige arealer må fortsatt ha vært grøftet tidligere for å være berettiget til tilskudd.

I forbindelse med endret forskrift er det laget nytt søknadsskjema, og nye skjemaer for grøfteplan og miljødokumentasjon som må følge søknaden. Dessuten må planlagt grøfting tegnes inn på et kart. Tilskuddssats er som før 1000 kroner pr. daa for systematisk grøfting, 15 kroner pr. meter for annen  grøfting. Søknadsfrist er den samme som for SMIL-midler, dvs. 1. mai og 15. september. Søknaden sendes Orkla Landbruk.

Du finner flere opplysninger og lenke til de aktuelle skjemaene her: Tilskudd til drenering er utvidet til å gjelde alle planerte arealer.

endret: fredag 08. april 2016