Intensjonsavtale mellom Agdenes, Meldal, Orkdal, Rindal og Snillfjord
I dag ble intensjonsavtale mellom de fem kommunene vedrørende en mulig sammenslåing og utvikling av en felles ny kommune undertegnet.

Fra innledningen i intensjonsavtalen:

Begrepet intensjon betyr hensikt, og denne intensjonsavtalen skal uttrykke hva partene har til hensikt å gjennomføre i utviklingen av en felles ny kommune. Intensjonsavtalen skal legges til grunn for endelige vedtak om sammenslåing. Realisering av intensjonene skjer gjennom videre behandling i fellesnemnda og vedtak i eksisterende kommunestyrer inntil det nye kommunestyret er konstituert. Fellesnemnda trer sammen etter Stortingets godkjenning av sammenslåing våren 2017, og det nye kommunestyret konstitueres i januar 2020 etter kommunevalg høsten 2019.

Lenke til: Intensjonsavtale underskrevet 1. april 2016

av: Hovde, Anne Grethe
endret: mandag 04. april 2016

Intensjonsavtale - signering 1. april 2016