Invitasjon til veteranmarkering i Trondheim
Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune ønsker sammen med fylkets øvrige kommuner, Luftkrigsskolen og Luftforsvarets Musikkorps å hedre veteraner som har tjenestegjort i utlandet. Vi har derfor gleden av å invitere veteraner fra Sør-Trøndelag til en markering i Nidarosdomen

Søndag 8. mai kl. 16.00 Påmeldingsfrist er satt til 25. april.

Dørene åpnes kl. 15.30

Etter seremonien er deltagerne sammen med eventuell ledsager/familie, velkommen til Erkebispegården. Her blir det personlig overrekkelse av fylkesmerket og kommunevåpen, til veteraner som ikke har mottatt en slik utmerkelse tidligere. Det vil bli enkel servering.

Hele det historiske anlegget er åpent under arrangementet, og det går an å besøke både Museet og Rustkammeret.

Antrekk: sivilt, eventuelt med hodeplagg, skjerf og/eller avdelingsmerke fra internasjonal operasjon.

Påmelding:
Bruk påmeldingsskjema, eller ta kontakt med Turid Knudsen i Sør-Trøndelag fylkeskommune på telefon 958 46 073.

Frist for påmelding er satt til 25.april.

Alle som melder seg (inkludert familie/ledsager) vil få tilsendt adgangskort. Dette må tas med til markeringen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen.

Lenke til: Invitasjon til Veteranmarkering 2016

av: Hovde, Anne Grethe