Fra Kabul til Orkdal
Høsten 2015 kom familien Asghari på seks fra Afghanistan til Svorkmo i Orkdal. De kom tilbake til Norge etter at de ble returnert til Kabul etter fem år i mottak på Kyrksæterøra.

NRK - Migrapolis var med under tilbakekomsten til Norge og Orkdal. Reportasjen ble sendt på NRK 1 tirsdag 12. april, nå kan du se reportasjen her.

Se reportasjen om familien Asghari og spesielt jenta Sahar som fikk komme tilbake til Norge etter at de ble returnert til Kabul.

Familien er nå bosatt på Svorkmo og vi får følge Sahar på hennes møte med gamle venner på Kyrksæterøra og hennes første skoledag med nye venner på Årlivoll skole.

Lenke til:  Migrapolis sin reportasje 12. april - En ny sjanse

av: Hovde, Anne Grethe
endret: fredag 15. april 2016

Sahar Asghari
Sahar Asghari fikk sammen med sin familie på seks en ny sjanse i Norge høsten 2015. Da fikk familien lovlig opphold i Norge og kom da til Orkdal.