Egen treningsgruppe for mannlige seniorer
Er du mann eldre enn 65 år, føler deg ustø, og ønsker å bli sterkere og stødigere? Er du mindre aktiv i dag enn for ett år siden? Da har Fysio- og ergoterapitjenesten et enestående tilbud til deg: Gruppetrening for styrke og balanse.

Mandag 2. mai kl. 11.00 åpner dørene til Familiesenteret (bak Bunnpris på Orkanger) og egen, styrke- og balansetrening for karer.

Fysio- og ergoterapitjenesten stiller med instruktører, gratis t-skjorte og servering. Treningen koster 450 kroner for 15 ganger (kjøp klippekort hos instruktør), men du er velkommen til å prøve gratis noen ganger for å se om dette er noe for deg!

For spørsmål eller påmelding, ring Fysio- og ergoterapitjenesten på telefon 948 23 420.

Herregruppe 65+

endret: tirsdag 19. april 2016