Innbyggerundersøkelse om intensjonsavtalen for en ny kommune
Kommunestyret har vedtatt at innbyggerne i Orkdal skal få uttale seg om intensjonsavtalen for en ny kommune sammen med Agdenes, Snillfjord, Meldal, Rindal og Skaun, gjennom en innbyggerundersøkelse og en høring.

I uke 20 og 21 med oppstart 18. mai vil Opinion ringe 1000 innbyggere. Får du telefon fra 73 10 21 00 håper vi at du vil svare.

I tillegg kan alle si sin mening via høringsuttalelse på nett i elektronisk skjema.

Vi ønsker deg også velkommen til folkemøte mandag 23. mai kl. 19.00 i Kulturhuset.

Målet med undersøkelsen er blant annet å gi innspill og kunnskap om hva det er innbyggerne i kommunen er opptatt av og retningsvalget i kommunereformen.

SMS-til innbyggerne
For å nå ut til flest mulig vil Orkdal kommune også sende ut sms/talemelding til alle med registrert bolig i Orkdal.

Høringsuttalelse på nett

Alle kan si sin mening via Orkdal kommunes innbyggerhøring via elektronisk skjema.

Høringsfristen er satt til fredag 27. mai.

Lenke til høringsskjemaHøringsuttalelse kommunesammenslåing

Lenke til informasjonsside om kommunereformen: http://www.orkdal.kommune.no/kommunereformen

av: Hovde, Anne Grethe
endret: fredag 13. mai 2016

Kommunereform
Hvordan blir den nye kommunen?