Tomt 19/16 i Bruvegen - selges med klausul
Orkdal kommune har behov for å øke boligkapasiteten for flyktninger. Det vil skje ved å bygge og renovere hus på aktuelle tomter i kommunal regi, og ved å tilby enkelte tomter for salg til interessenter med det formål å etablere boliger for flyktninger og andre vanskeligstilte.

Tomt 19/16 i Bruvegen på Fannrem tilbys for salg til interessenter, med forbehold om kommunestyrets godkjenning 22. juni av en mindre vesentlig reguleringsendring til boligformål.

Tomta ønskes solgt i markedet med klausul om etablering av inntil 6 boligenheter.

Videre gjelder:

• Minstepris for tomt med g.nr. 19 og bnr. 16 på Fannrem med areal 936 m2 : 400 kr./m2.
  • Boligene skal arealmessig være små med ett eller to soverom, med inntil 4 boligenheter med to soverom.
  • Boligene kan plasseres i en bygning på inntil 2 etasjer.
  • Orkdal kommune skal ha tildelingsrett i minst 20 år, som skal gjelde for leie og ved eventuelle salg/utleie av boliger.
  • Orkdal kommune skal ikke ha plikt til å leie (risikoen for utleie vil ligge hos utbygger).
  • Før tildeling av tomter avholder kommunen en konferanse med interessent.

Frist for innlevering av tilbud er torsdag 30. juni 2016.

Med hilsen
Arthur J Høyen