Minnemarkering etter 22.juli 2011
«Sondre Kjøren født 16. juni 1994 fra Orkdal døde sammen med 76 andre under terroren på Utøya og i Oslo 22. juli 2011», står det på bautaen ved Gammelosen på Orkanger.

Fredag 22.juli kl. 18 samles vi for å minnes.

Alle er velkommen til arrangementet, fem år etter terroren.

Det blir følgende program:

• Anna Oddsdottir Mjøen, trompetsolo: «Vitae Lux» (Livets lys) av Frode Alnæs.
  • Kulturleder i Orkdal kommune, Arne Fagerholt holder tale og legger ned blomster ved minnesmerket.
  • Blomsternedleggelse ved fylkesstyremedlem Sara Shafighi i AUF og Støttegruppen 22.juli.
  • Arrangementet avsluttes med trompetsolo ved Anna Oddsdottir Mjøen: Den svenske folketonen «Bred dina vida vingar».

Arrangør er Orkdal kommune i samarbeid med Orkdal Arbeiderparti.

Anna Oddsdottir Mj?en

Bilde: Fra minnemarkeringa 2015