Folkemøte: Å leve med kreft
I samarbeid med Kreftforeningen arrangerer prosjektet Orkdalsmodellen folkemøter for alle interesserte. Møtene arrangeres som en samtale om åpenhet rundt kreftsykdom og død. Paneldeltakerne samtaler, - publikum spør.
"Orkdalsmodellen" er blitt et begrep i kreftomsorgen. Nå tar prosjektet ytterligere et skritt fram, og regional kreftkoordinator Liv Ågot Hågensen ivrer etter å få folk til å snakke mer åpent om kreftsykdom og død.

Sammen med Orkdalsmodellen arrangerer Kreftforeningen to folkemøter i distriktet. Disse er lagt til henholdsvis Skaun (onsdag 17. august) og Hemne (torsdag 18. august).

Lenke til invitasjon og program:
endret: torsdag 11. august 2016

Folkemøte_kreft