Kokevarsel området Moe kirke - Svorkmo - Rønningen
Orkdal vannverk har påvist uønskede bakterier i drikkevannet i området Moe kirke- Svorkmo- Rønningen. Her bør derfor alt vann til mat og drikke kokes!

Orkdal Vannverk informerer om at det i denne uka er påvist uønskede bakterier i drikkevannet i området Moe kirke- Svorkmo- Rønningen, og vann til mat og drikke må her kokes. Det er funnet koliforme bakterier som kan indikere tilstedeværelse av tarmbakterier og gi sykdom. Vi vet enda ikke årsaken til denne hendelsen.   Ledningsnettet i området er under spyling, og nye prøver vil bli tatt på mandag. Alt dette i tråd med anbefalinger og samtaler med Mattilsynet.

Med hilsen Nils Arne Sletvold, enhetsleder Tekniske tjenester

endret: fredag 26. august 2016

kok vannet
bilde av kasserolle med kokende vann