Hva vet du som foresatt om digital mobbing?
GRATIS! Med forestillingen #hengdeg setter Nittedal teater fokus på digital mobbing og konsekvensene av slik mobbing. Stykket er imidlertid også en forestilling om å ta valg, og gjenspeiler den tøffe hverdagen til dagens ungdom. En hverdag hvor de eksponeres for urealistiske idealer, vold og forventningspress.
Tirsdag 6. september kommer Nittedal Teater til Orkdal Kulturscene med forestillingen #hengdeg
SPILLETID: 18:30 og 20:00 (gratis inngang)

#hengdeg setter fokus på digital mobbing og konsekvensene av det, men det er også en forestilling om å ta valg.
Stykket gjenspeiler den tøffe hverdagen til dagens ungdom. En hverdag hvor de eksponeres for urealistiske idealer, vold og forventningspress. I dagens digitaliserte samfunn foregår store deler av kommunikasjonen på nett, med et krav om konstant tilgjengelighet.

Sosiale medier skaper avhengighet, tittermentalitet, ukritisk selvutlevering, og man kan anonymisere, redigere og glorifisere fremstillingen av sitt eget "jeg". Isolerte bak hver vår skjerm, gjemt bak hver vår maske, sitter vi ensomme og med et inntrykk av en uoppnåelig og perfeksjonert omverden vi ikke makter, eller tør å ta del i.
#hengdeg har et nakent uttrykk, som baserer seg på et digitalt språk med virkningsfulle audiovisuelle kulisser, og blir for mange et sterkt møte med en brutal virkelighet.
SLT-gruppa i Orkdal Kommune står bak arrangementet, og ønsker alle hjertelig velkommen!

endret: onsdag 31. august 2016

#hengdeg