Støtte til deg som vil ta landbruksutdanning!
Har du tenkt på å ta landbruksutdanning eller ønsker kompetanseheving i landbruk og landbruksrelatert virksomhet, er det stor sjanse for at du kan få økonomisk støtte fra John Lomundals legat. Søknadsfrist 1. oktober 2016.
John Lomundals legat er en stiftelse som er opprettet for å gi støtte til utdannelse og kompetanseheving innen landbruk og landbruksrelatert virksomhet for innbyggere i  Orkdal.
Hvis du er bosatt i Orkdal og planlegger å starte med en eller annen form for landbruksrelatert utdanning oppfordrer vi deg til å søke. Søknadsskjema får du ved å henvende deg til Orkla Landbruk v/ Johan  Randahl,  tlf. 72 49 47 86.
Søknadsfrist 1. oktober 2016.

endret: onsdag 07. september 2016