Kurs i hjemmekompostering
Hamos tilbyr gratis kurs i hjemmekompostering til alle abonnenter! Kurset er perfekt for deg som er interessert i å gjøre litt ekstra for å ta vare på naturens ressurser og miljøet.
I høst arrangeres kurset på Orkanger, onsdag 28. september, kl. 19-21. Sted: Administrasjonsbygget ved Orkdal gjenvinningsstasjon på Grønøra. Har du ikke mulighet til å delta der, kan du også ta kurset i Surnadal, tirsdag 27. september kl. 18-20 - i kantina hos Surnadal Transport, Industriveien 49.

Alle deltakere får håndbok i hjemmekompostering, og alle som gjennomfører kurset har mulighet til å inngå avtale om hjemmekompostering. Hvis du inngår avtalen og komposterer hjemme reduserer Hamos renovasjonsavgiften din med 15 % av et normalabonnement.

Bindende påmelding senest 19. september til firmapost@hamos.no eller på telefon 72 48 37 00.
Hvis det ikke passer å delta på kurset denne gang er det anledning til å stå oppført på vår kursliste for senere kurstilbud. Gi i så fall beskjed om dette.

Hjemmekompostering krever en viss egeninnsats, men er både miljøvennlig, kostnadsreduserende og morsomt. Ta kontakt om dere har spørsmål.

Kursleder: Ragnhild Borchsenius

Velkommen til kurs!
endret: onsdag 14. september 2016

Matavfall