Realistisk kriseøving torsdag
For å stille best mulig forberedt til eventuelle framtidige ulykker, arrangerer Meldal og Orkdal kommuner, stor beredskapsøvelse i morgen, torsdag. En simulert eksplosjon ved Washington Mills as vil gi full utrykking fra nødetater, og beredskapsleder Arnt Tronvoll i Orkdal kommune ber publikum om ikke å bli bekymret.
Øvelsen starter kl. 10.00 torsdag, og skal pågå fram til kl. 14.00. Det er Sivilforsvaret som skal lede øvelsen, og i tillegg til å involvere kriseteam og beredskap i kommunene, deltar alle nødetater (politi, brann, ambulanse), St. Olavs hospital, Røde Kors, Meldal videregående skole, og Fylkesmannen.

- Vi må regne med stor trafikk av utrykningskjøretøy i aksene Grønøra - sykehuset - rådhuset, men håper vi når ut med informasjon, slik at publikum forholder seg rolig og ikke bekymrer seg unødvendig, sier Tronvoll.
endret: onsdag 28. september 2016