Velkommen til Orkdal!
Orkdal kommune, idrettslag, sanitetsforeningen, banker og eiendomsmeglere med flere går sammen om å reklamere for kommunen når de torsdag henter over 100 Isfjord-ansatte til besøk. - Vi vil vise dem at Orkdal er verd å bosette seg i, ikke bare etablere bedrift og arbeide i, sier næringssjef Aage Schei.
100 ansatte i Isfjord Norway AS fraktes til Orkdal med buss torsdag formiddag, der de i løpet av fem timer presenteres for ulike fasiliteter og tilbud i den frodige industrikommunen vår. Etter ulike innslag og foredrag i kulturhus og kommunestyresal drar følget videre til Knyken skisenter, der de ikke bare får lære mer om det fantastiske anlegget, men også får middag. Deretter guides gjestene videre rundt om i Orkdal - fortsatt med buss, før det blir omvisning både i Klatrehallen og Idrettsparken, der Orkdal sanitetsforening serverer kaffe og sveler.

- Vi ønsker Isfjord Norway velkommen, sier Aage Schei, vel vitende om at han har støtte fra ikke mindre enn tre ordførere; Oddbjørn Bang (SP) ønsker velkommen og presenterer kommunen i kulturhuset, mens Gunnar H. Lysholm (Orkdalslista, ordfører i perioden 1999 - 2015) og Arne Grønset (V, ordfører i perioden 1995 - 1999) er lokale guider når gjestene fraktes rundt i kommunen.
endret: onsdag 05. oktober 2016