Superbonden og NRK i Meldal?
Meldal bondelag, Meldal sparebank og Landbrukssenteret Midt inviterer til kveldsmat og visning av første episode av NRK-satsingen "Superbonden", i Meldal samfunnshus torsdag 27. oktober kl. 19.

Arrangørene lurer på om superbonden kanskje finnes i eget distrikt, og ønsker alle landbruksinteresserte velkommen!

Superbonden på NRK
I premieren torsdag stifter vi første gang bekjentskap med norske bønder, som skal konkurrere i bondekunnskap. Ti bønder fra hele landet møter opp på Jæren, der de skal bo og konkurrere i kunnskap og ferdigheier knyttet til bondeyrket. Allerede første dag er konkurransen i full gang. De må da vise at de kan skille kyr og kjøre traktorhinderbane før de får kjenne på kroppen at salatplanting er en tøffere konkurranse enn en skulle tro. De to som gjør det dårligst møtes til slutt i ei krevende duell, der taperen må reise hjem. Programleder er Heidi Marie Vestrheim. Serien går over åtte uker.

endret: mandag 24. oktober 2016