Allfarveien stengt og Orkdalsveien med omkjøring
I forbindelse med kommunens vann- og avløpsprosjekt i området Rostad møbler/Møbelringen og Bårdshaug herregård må det graves to vegkryssinger natt til tirsdag 8. november. Arbeidene går fra kl. 21:00 i kveld, til kl. 06:00 i morgen tidlig, og medfører at Allfarveien stenges, mens det blir skiltet omkjøring gjennom Franslykkja og Hovsbakkveien for Orkdalsveien.

Kommunen ved Tekniske tjenester har et vann - og avløpsprosjekt under utførelse i området Rostad Møbler – Bårdshaug Herregård. Ifbm. dette så skal Orkdalsveien krysses på to steder, ved Herregården og like nord for Allfarveien.

Begge veg kryssingene utføres ved graving natt til tirsdag 8/11 fra kl. 2100 til kl. 0600 tirsdag morgen. Arbeidene medfører at Allfarveien vil bli stengt i angitte tidsrom. Adkomst til Rådhuset og Bårdshaug herregård vil bli opprettholdt med  skiltet omkjøring. Orkdalsveien vil få skiltet omkjøring gjennom Franslykkja og Hovsbakkveien.

Se vedlagte plan for omkjøringer. Utførende entreprenør er Nyhus Maskin as.

Tekniske tjenester

Omkj?ring Orkdalsveien