MOT! Invitasjon til kveldsfordrag om MOT "Skolen som samfunnsbygger".
Onsdag 23.november kl. 19.00 - 21.00 inviterer Orkanger ungdomsskole foreldre, ledere i lag og organisasjoner, politikere og ansatte i kommunen til kveldsfordrag om "Skolen som samfunnsbygger".
Sted: Orkdal kulturhus.

Bjørg-Elin Moen er leder for "Skolen som samfunnsbygger".

Innholdet for kvelden er dette:

MOT – universalverktøy 24/7

– for ledere i lokalsamfunnet, fritidsarenaen (ledere og trenere), kommende foreldre, småbarnsforeldre, barnehageansatte og barneskoleforeldre

Dato    : 23.november 2016

Tid        : Kl. 19.00-21.00

Sted     : Kinosalen på Rådhuset

Velkommen til et lærerikt foredrag om hvordan du kan bruke MOTs verktøy for å bidra til et varmere og tryggere samfunn.

Som voksen kan du være med å forsterke positive beskyttelsesfaktorer for barn og unge. MOT brenner for å forsterke sitt arbeid ved å forsterke voksnes felles forståelse for viktigheten av å skape en kultur der alle er inkludert. I kveld vil vi sette fokus på disse tre faktorene i møte med barn og unge:

1. Bakgrunnsforståelse

2. Skape godfølelsen

3. Tøff kjærlighet

Informasjon om foredragsholder Bjørg-Elin Moen, PhD: Bjørg-Elin har doktorgrad i psykologi fra NTNU og har sammen med professor Edvard Befring skrevet boka "Ungdom, læring og forebygging", som ble utgitt av Cappelen Akademiske i 2011. Hun har vært ansatt i MOT siden 2007 og er kjent som en inspirerende og modig foredragsholder. Hun vil blande forskning, historier og erfaringer slik at du går ut derfra og vet mer om hva du kan gjøre for å bidra til et varmere og tryggere samfunn.

Vel møtt

Rektor Stig Rune Oddli