Digital tømmekalender fra Hamos
1. januar går HAMOS over til digital tømmekalender. Dette er bra for miljøet og med digital løsning skal tømmekalenderen være lett tilgjengelig for alle HAMOS-abonnenter.

HAMOS tilbyr tre alternativer: Du kan laste ned tømmeappen «HAMOS», lese den på nett www.hamos.no, eller ringe Hamos for å bestille en utskrift av kalenderen. Med app eller nett vil kalenderen din alltid være lett tilgjengelig og oppdatert, samtidig får du mye annen nyttig informasjon om kildesortering, avfall og miljø.

Tømmekalender på 1-2-3!

1. - App på smarttelefonen
Last ned tømmeappen «HAMOS» på din smarttelefon. Appen finner du i Google Play (Android) og App-Store (iPhone). Med appen kan du få automatisk varsling på telefonen før vi henter avfallet. Du får også sorteringsveiledning og annen nyttig informasjon.
TRENGER DU HJELP TIL Å LASTE NED APPEN? Her kan du se instruksjonsvideoer for hvordan du laster ned og bruker HAMOS-appen.
(Lenke: http://www.hamos.no/tommeapp/)

2. - www.hamos.no
Tømmekalenderen din finner du ved å fylle inn din adresse, eiendomsnavn eller gårds- og bruksnummer. (Lenke: http://www.hamos.no/tommekalender/) Kalenderen viser når vi henter restavfall, papir, kartong og plastemballasje. Nederst på kalenderen får du også oversikt over åpningstidene på alle våre gjenvinningsstasjoner. Kalenderen kan naturligvis skrives ut for de som ønsker det. Husk å velg riktig år for kalenderen før utskrift.

3. - Gratis grønt nummer
Har du ikke mulighet til å laste ned tømmeappen eller lese tømmekalenderen på nett?
Da kan du ringe HAMOS på gratis grønt nummer 800 41 888 og bestille en tømmekalender som du får tilsendt i posten.

Takk for at du bidrar til et bedre miljø!

Har du spørsmål? Send gjerne en e-post til firmapost@hamos.no eller ring HAMOS på gratis grønt nummer 800 41 888.

endret: tirsdag 06. desember 2016

Tømmekalender