Forsøk med sommeråpen SFO videreføres i 2017
Hovedutvalg for oppvekst om omsorg har vedtatt å videreføre forsøksordning med sommeråpen SFO

Det sommeråpne tilbudet legges til Orkanger barneskole. Tilbudet er åpent fra 10. juli til og med 31. juli 2017.

Alle har mulighet til å søke, men hvis det blir flere enn 20 søkere, vil disse bli prioritert:

1. Enslige forsørgere med styrt ferie

2. Foreldre med splittet og styrt ferie

Hvis det fortsatt er ledige plasser, får de yngste elevene tilbud om plass.

Åpningstiden vil være kl. 6.45 - 15.30. Tilbudet er gratis, men det det må betales ekstra kostpenger for disse ukene.

Vi gjør oppmerksom på at alle elever skal avvikle minst 3 uker sammenhengende ferie i løpet av skolens sommerferie.

Søknadsskjema vil bli sendt ut fra din SFO i midten av februar 2017. Søknadsfrist er 1. mars 2017. Søknaden vil bli behandlet i løpet av mars. Søknaden må leveres til SFO-leder ved din skole innen fastsatt frist. Søknader som kommer inn etter fristen, blir ikke behandlet.

Eventuelle spørsmål kan rettes til rektor eller til SFO - leder ved din nærskole.

av: Mostad, Kari
endret: torsdag 05. januar 2017