Informasjonsmøte om småhus og alternative tomter
Onsdag 11. januar kl. 18.00, inviterer Orkdal kommune til informasjonsmøte om behov og planer for nye småhus og alternative tomter for disse.

Orkdal kommune skal rive åtte av ti boligbrakker/småhus som i dag ligger på henholdsvis Grønøra, Beitøra og ved Orkla. Småhusene skal erstattes av nye og mer funksjonelle småhus, som på bedre måter kan ivareta beboernes behov. De nye småhusene er planlagt bygd på Moan.

Sammen med Plan- og forvaltningssjef Ingrid Voll, enhetslederne Arnt Tronvoll og Nils Arne Sletvold, ønsker kommunalsjef Ellen Wahlmann alle interesserte velkommen til kommunestyresalen i Orkdal rådhus onsdag 11. januar!

endret: onsdag 04. januar 2017