Om Orkdal
Politikk
Administrasjon
Selvbetjening
Toppbilde for Orkdal kommune, klikk på bildet for å gå til forsiden.
Her er du nå:  Hovedsiden / Nyheter
Minsk fontstørrelsen
Øk fontstørrelsen
Til forsiden
Nettstedskart
Legg til i mine favoritter
Utskrift
Info in English
Turistinformasjon
Velkommen til folkemøte: Nye prosjekter i Orklaparken
Torsdag 9. februar ønsker Orkdal kommune velkommen til folkemøte på Grøtte skole. Hovedtema er mulige prosjekter langs Orkla, mellom fjorden i nord, og kommunegrensen mot Meldal i sør.
Orkdal kommune er i ferd med å ferdigstille turstien i Orklaparken. I tillegg ønsker kommunen å etablere fem fullskala-prosjekter i samarbeid med NTNU i løpet av de kommende fem år. Prosjektene ønsker vi å plassere langs Orkla, mellom fjorden i nord og kommunegrensen mot Meldal i sør. 

I møtet presenterer vi aktuelle prosjekter i Orklaparken, mulige framtidige prosjekter i samarbeid med NTNU og muligheten for å utvikle området til Orkdalens sentrale rekreasjons- og fritidsområde, med potensial til å formidle historie og natur- og artsmangfold knyttet til elveløpet.
Kommunen orienterer også om status for Orklaparken og muligheter for å etablere en sammenhengende tursti gjennom hele dalføret. NTNU og Rallararkitektene informerer om full-skala-prosjektene, bruene over Follobekken og Evjensbekken og potensialet for hele turområdet.

Folkemøtet er et tilbud for alle interesserte. Arrangementet er gratis. Orkdal kommune står for enkel servering av mat og kaffe. Vi ber derfor om påmelding på forhånd.

 

Lenke til: Mer informasjon og påmelding

av: Oddvik, Vibeke
endret: fredag 03. februar 2017

Orkdal kommune, Rådhuset - Alfarveien 5, 7301 Orkanger, tlf: 72 48 30 00, e-post: , Org.nr. 958 731 558