Husk søknadsfrist 1. mars om barnehageplass!
Barnehagene har ett hovedopptak og søknadsfristen er 1. mars. Hovedopptaket ivaretar barns rett til barnehageplass. Det er viktig at det søkes om plass ved hovedopptaket hvis du ønsker plass fra barnehageåret 2017 - 2018.

Orkdal kommune har rullerende opptak for barn som fyller et år i løpet av barnehageåret 2017 - 2018. Søknadsfristen for rullerende opptak er 1. oktober 2017. Disse barna tilbys plass seinest innen fylte 13 måneder. Barnefamilier som flytter til Orkdal kommune i løpet av barnehageåret, vil tilbys plass 1 - 3 måneder fra den datoen det søkes om plass. Barnehagene tar ikke opp nye barn i juni - juli.

Gå inn på hjemmesiden til Barnehage. Der finner du hvordan du skal søke.

av: Mostad, Kari
endret: fredag 24. februar 2017