Delta i byutviklingen - bli med på møte!
Hvordan skal vi lykkes med å utvikle Orkanger til en vital småby? Dette er hovedtema når Orkdal formannskap inviterer til åpent møte mandag 6. mars. Formålet er å få faglig påfyll og skape en arena for innspill på hvordan kommunen kan legge til rette for ei god byutvikling.

Med spennende innledere og folk som vet  hva de snakker om, er det nok duket for en interessant kveld i Orkdal rådhus mandag førstkommende. Mellom kl. 18 og 21 er dørene åpne for alle som vil ta del i hvordan Orkangers fremtidige byutvikling skal foregå.

• Velkommen, ved ordfører Oddbjørn Bang
  • Erfaringer med å takle rask vekst, ved Kjell Fosse, tidligere rådmann i Stjørdal
  • Hvordan tilrettelegge for god utvikling av Orkanger by? Knut Selberg, Selberg Arkitekter
  • Gode råd om byplanlegging, ved Vegard Hagerup, Sør Trøndelag fylkeskommune
  • Hvilke forventinger har vi til hvordan Orkanger som by skal utvikle seg? Orkladal Næringsforening stiller med tre ulike medlemmer.
  • Dialog/diskusjon
endret: torsdag 02. mars 2017